• -8%
  • 8%

Ejik Professional Premium Placa de creponat parul V131

423,20 lei
460,00 lei
Cantitate

Placa de creponat cu plăcuțe din titan, cu adâncimea de 4 mm, carcasa exterioara este executata din plastic calitativ și rezistent cu acoperire Soft Touch Lux, asigurând o rezistentă sporită la deteriorări exterioare și previne alunecarea din mâini. Utilizată la creponarea părului, ideală pentru coafuri voluminoase, accentuarea părului sau adăugarea de volum la rădăcini. Placa de creponat  este echipată cu un buton pentru fixarea placii inchisa.

Dimensiuni plăcuțe - 25×90 mm

Diapazon temperaturi - 60-230

Greutate - 515 g

Cablu - 3 metri, rotativ

Autooprire – dupa 60 minute

Vârf termoizolat si husa termica– da

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Mod de utilizare: pieptănați cu grijă părul, divizându-l pe secțiuni; separați firele de sus pentru a crea volum la rădăcină și tratați părul cu o soluție de protecție împotriva temperaturii ridicate (protectie termica). Apoi, puneți o șuviță de păr între plăcuțele plăcii și mutați ușor dispozitivul de la rădăcini până la capete, aplicați plăcuțele înfierbântate pe șuviță nu mai mult de 3 secunde.

Acoperirea instrumentului cu Soft-touch (din engleză soft touch – moale la atingere) este un strat special din plastic „moale” care seamănă cu cauciucul la atingere. Plasticul soft-touch este mai rezistent la zgârieturi, plăcut la atingere și nu alunecă în mână. De asemenea, opacitatea ridicată a unui astfel de strat este creată pentru a face carcasa mai durabilă, a evita uzura și a fi plăcută la atingere. Se curăță ușor de murdărie și produse cosmetice cu șervețele umede sau o cârpă.

9 Produse

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa