Protectie termica

Produsele profesionale pentru protectie termica sunt esentiale pentru sanatatea parului tau! Fie ca sunt sub forma de spray sau crema, protejeaza parul impotriva caldurii degajate de uscatorul de par, placa de intins si ondulator, lasand parul neted si stralucitor. Transforma-ti parul intr-o opera de arta care dureaza zi si noapte, cu ajutorul produselor profesionale de la brand-uri de top: Wella Professionals, Londa Professional, Schwarzkopf Osis, Tigi.

Sunt 5 produse.

Se afiseaza 1-5 din 5 produs(e)

Filtre active

Tigi Catwalk Haute Iron Spray Pentru Protectie Termica si Luciu 200ml

Spray pentru protectie termica si stralucire. Ajuta la protejarea parului de caldura oferind protectie termica in timp ce adauga o stralucire sclipitoare. Aplicare: se pulverizeaza pe parul umed sau uscat, inainte de utilizarea instrumentelor de styling sau la final, pentru stralucire.

Pret 43,20 lei Pret de baza 72,00 lei
favorite
0
  • -40%
  • -40%

Schwarzkopf Osis+ Flatliner Spray pentru protectie termica 200ml

Ser pentru protectie termica. Protejeaza parul impotriva caldurii degajate in procesul intinderii cu placa. Mentine parul drept, neted si stralucitor, protejeaza impotriva umiditatii. Ingredienti rezistenti la 200 grade C. Utilizare: pulverizati pe parul umed sau uscat apoi stilizati.

Pret 49,00 lei
favorite
0