Ordonanţă de urgenţă nr.34/2014din 04/06/2014

  • Metode de plata

Cu exceptia cazurilor in care este prevazut altfel, preturile produselor afisate pe www.hair-boutique.ro reprezinta preturile finale de cumparare si includ TVA (taxa pe valoare adaugata de 19%, valabila in Romania).

Pentru efectuarea platii produselor comandate, puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: numerar/cash la livrare, prin serviciul de curierat de la firmele: DPD si Urgent Cargus.

Livrarea cu DPD: Pentru comenzile cu valoare cuprinsa intre 0-299.99 lei taxa de transport este de 19 lei. La comenzi mai mari de 300 lei transportul este gratuit, Produsele comandate aflate pe stoc ajung la destinatar prin serviciul de curierat DPD,in 1-3 zile lucratoare de la trimiterea comenzii(zilele de sambata si duminica sunt excluse).

Livrarea cu Urgent Cargus: Taxa de livrare este de 23 lei, indiferent de valoarea comenzii. Produsele comandate aflate pe stoc ajung la destinatar prin serviciul de curierat Urgent Cargus,in 1-3 zile lucratoare de la trimiterea comenzii(zilele de sambata si duminica sunt excluse).

In cazuri exceptionale in care produsele nu se afla pe stoc, termenul de livrare va fi comunicat telefonic sau prin e-mail.

  • Garantie si service postvanzare

Pentru orice detalii legate de garantie/certificate de conformitate va rugam sa ne contactati la adresa de e-mail: office@hair-boutique.ro

Toate produsele electro comercializate au o garantie de minim 12 luni, in functie de producator, si vin insotite de certificat de garantie.

In cazul unor defectiuni tehnice ale produsului aflat in perioadat de garantie, consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul, la adresa de mail office@hair-houtique.ro, in vederea trimiterii in service a produsului sau inlocuirea lui, in functie de furnizor/producator.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

- produsul returnat trebuie sa fie insotit de ambalajul original, factura si certificatul de garante.

- plata transportulrilor aferente prin curierat, se face de catre dumenavoastra.

  • Descrierea si returnarea produselor

www.hair-boutique.ro nu garanteaza ca descrierile produselor sau a altor tipuri de materiale care au legatura cu acestea sunt precise, complete, curente sau fara erori. Daca un produs oferit de www.hair-boutique.ro este diferit fata de descrierea aferenta acestuia de pe site, il puteti returna respectand prevederile Politicii de returnare a produselor a Site-ului si in conformitate cu legislatia romana in vigoare.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului.

In cazul in care intelegeti sa valorificati acest drept aveti urmatoarele obligatii:

– produsele returnate trebuie sa fie in perfecta stare si nedesfacute (cu sigiliul intact). Produsele desfacute sau incepute (incercate) nu pot face obiectul acestei clauze de returnare. Plata transportului retur prin curierat, se face de catre dumenavoastra.

– de a returna produsul cumparat in stare de functionare, nedeteriorat, in starea in care v-a fost livrat.

S.C. PROFESSIONAL COSMETICS&MORE S.R.L se obliga la returanarea valorii produsului returnat in termen de 14 zile lucratoare.

Descarca formularul pentru retur aici