• Definitii

Utilizator – orice persoana care viziteaza site-ul www.hair-boutique.ro

Client – persoana fizica sau juridica ce efectueaza o comanda.

Produse si Servicii – orice produs sau serviciu mentionat in Comanda, care urmeaza a fi furnizate de catre Vanzator, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Client prin care Clientul isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si Servicii si sa faca plata acestora.

Vanzator – S.C. PROFESSIONAL COSMETICS&MORE S.R.L., cu sediul social in Jud. Mures, Loc. Targu Mures, str Hunedoara nr 19/16, avand numar de ordine din Registrul Comertului J26/576/2016 si cod unic de inregistrare RO35957710.

Contract – O Comanda confirmata de catre Vanzator, prin care Vanzatorul este de acord sa vanda si sa livreze Produsele si Serviciile iar Clientul este de acord sa achizitioneze, sa primeasca si sa faca plata acestor Produse si Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

  • Despre activitatea comerciala

www.hair-boutique.ro este un serviciu e-commerce care ofera utilizatorilor sai posibilitatea de a intra in posesia produselor afisate. Achizitia produselor se face pe baza comenzilor primite prin site sau telefon.

  • Inregistrarea ca utilizator

Site-ul www.hair-boutique.ro poate fi accesat in mod gratuit, iar simpla navigare in paginile acestuia nu este conditionata de inregistrarea ca utilizator (crearea unui cont de utilizator pe Site). Pentru a beneficia insa de anumite servicii oferite de Site, precum achizitionarea produselor oferite de acesta, primirea newsletterului, va trebui sa va inregistrati ca utilizator. Intrucat prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare si ai Politicii de Confidentialitate pot fi modificate, va rugam sa le revedeti periodic. In conditiile in care nu veti mai fi de acord cu prevederile acestora, va rugam sa nu mai accesati/folositi serviciile www.hair-boutique.ro.

Daca folositi acest Site, sunteti responsabili cu privire la pastrarea confidentialitatii datelor de acces in contul dvs. de utilizator, creat pe Site si sunteti de acord sa va asumati responsabilitatea pentru toate activitatile efectuate din contul dvs. de utilizator, creat pe Site.

  • Prelucrarea datelor cu caracter personal

Prin inregistrarea ca utilizator al www.hair-boutique.ro va vom solicita o serie de date personale care sa permita identificarea dvs. ca utilizator.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, S.C. Professional Cosmetics & More S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.hair-boutique.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati neconditionat ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza noastra de si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat.

Prin citirea prezentelor Termene si Conditii ati luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justitiei in caz de incalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date. Totodata, aveti dreptul de a va opune prelucrarii datelor dvs. personale si de a solicita stergerea totala sau partiala a acestora.

De asemenea, www.hair-boutique.ro poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla in relatii de parteneriat, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata / bancare, sau alte servicii. Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

  • Publicitatea

www.hair-boutique.ro poate afisa in paginile sale, reclame la produsele din oferta sa precum si la produse ori servicii apartinand tertilor. Prin utilizarea www.hair-boutique.ro si prin acceptarea Termenilor si Conditiilor de utilizare ale acestuia si a Politicii de confidentialitate, va exprimati in mod direct acceptul de a fi destinatarul acestor comunicari cu caracter comercial.

  • Legislatia aplicabila

Serviciile oferite de Societate prin intermediul www.hair-boutique.ro sunt guvernate de dispozitiile legilor romane, cu precadere de Legea 365/2002 privind comertul electronic, Ordonanta 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta, HG 448/2005 si Directiva Europeana EC/96/2002, care reglementeaza regimul taxei pentru timbrul verde, aplicabil produselor electronice.

In caz de litigiu, se va incerca mai intai o rezolvare pe cale amiabila, in termen de 30 de zile lucratoare de la inregistrarea reclamatiei. In cazul in care nu se poate ajunge la o intelegere in termenul precizat anterior, litigiile dintre Parti se vor supune rezolvarii instantelor judecatoresti competente din Romania, in speta, de pe raza teritoriala unde are sediul societatea, respective jud. Mures.

  • Prezentarea ofertei

S.C. Professional Cosmetics & More S.R.L. isi rezerva dreptul de a opera oricand, orice modificari asupra preturilor si datelor tehnice prezente pe site-ul www.hair-boutique.ro, fara o instiintare prealabila. Datele tehnice prezente pe site-ul www.hair-boutique.ro au caracter informativ si nu reprezinta o obligatie contractuala.

Ofertele de pret, codurile de reduceri si reducerile de pret nu se cumuleaza si sunt valabile in limita stocului disponibil.

Produsele comercializate prin intermediul www.hair-boutique.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala. Fotografiile de pe site-ul www.hair-boutique.ro au caracter informativ si pot exista diferente intre acestea si produs.

S.C. Professional Cosmetics & More S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza o comanda si contacta telefonic clientul spre informare, daca se gaseste in una din urmatoarele situatii:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • imposibilitatea obtinerii confirmarii de plata in cazul in care optati pentru plata cu card
  • identificarea unei erori in informatiile pentru produs, inclusiv pretul sau oferta promotionala
  • clientul manifesta un comportament si limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are in istoricul comenzilor livrari refuzate