K18 Peptide Professional Molecular Repair Hair Oil - Ulei de par reparator 30ml

267,00 lei
Cantitate

Ulei inovator biotehnologic ce intareste firul de par, netezeste si ofera un control imediat si pe termen lung al incretirii.

K18PEPTIDE actioneaza la nivel molecular pentru a inversa daunele care cauzeaza incretirea, in timp ce uleiurile naturale actioneaza la suprafata pentru a netezi firele rebele, a imbunatati vibratia culorii, a adauga stralucire si a oferi protectie termica de pana la 232°C.

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Uleiul de par pentru reparare moleculara K18 actioneaza pentru a combate daunele care cauzeaza incretirea la un nivel mai profund. Peptida patentata repara si intareste locurile deteriorate la nivelul celui mai interior strat al firului de par, inversand daunele care duc la aparitia incretirii.

La nivelul suprafetei pentru un control imediat al incretirii.

Pe langa faptul ca abordeaza cauza principala a incretirii, uleiul de par K18 este imbogatit cu uleiuri naturale, cum ar fi avocado + ulei de floarea-soarelui, Hemisqualane și Squalane, pentru a hrani parul in timp ce netezeste incretirile si firele rebele.

Acest lucru imbunatatește vibratia si stralucirea culorii si ofera protectia termica pana la 450°F (232°C).

Hemisqualane, Squalane si uleiul de avocado acționeaza la suprafata parului pentru a netezi cuticula, a oferi suplete, a adauga stralucire, a intari bariera naturala de hidratare a parului si a spori capacitatile peptidei de reducere a incretirii.

Conceput pentru a fi folosit atat pe parul umed, cat si pe cel uscat, pentru un impact maxim.

Folositi pe parul umed pentru beneficii de intarire si pentru a reduce increttrea in timpul uscarii la aer sau al coafarii.

Folositi pe parul uscat pentru a netezi incretirile si firele rebele, ca produs de finisare pentru a adauga stralucire si pentru a oferi protectie termica.

Aplicati pe parul umed de la jumatatea lungimii pana la varfuri inainte de coafare.

Formula foarte concentrata. Incepeti cu 1-3 picaturi si adaugati dupa cum este necesar.

Sfat PRO - Poate fi folosit dupa Masca K18 (dupa un timp de procesare de 4 minute) pentru o manevrabilitate usoara a parului, precum si pentru suplete si rezistenta

K18
6 Produse

Fisa tehnica

Tip de par
Toate tipurile

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa