Keen Strok Lotion Preventive Fiole tratament anti - cadere a parului 12 fiole x 12ml

204,00 lei
Cantitate

Lotion Preventive este un tratament impotriva caderii parului, cu Complexul Procapil, care intareste si regenereaza foliculul capilar pentru a preveni caderea parului, atat pentru barbati cat si pentru femei. Promoveaza fixarea parului intarind metabolismul si structura foliculului capilar. Acidul oleanolic franeaza 5ª-reductasa, apigenina imbunatateste microcirculatia si biotinyl-GHK stimuleaza metabolismul celular.

Obiectiv: Mareste proportia de par anagen si diminueaza faza telogena. Rezultate: Incetineste procesul de imbatranire al parului. Teaca epiteliala mai groasa cu fixare mai buna a foliculului capilar. Efect protector si reparator al foliculului capilar.

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Mod de folosire: Aplicati peste parul spalat si uscat cu un prosop. Aplicati o fiola intreaga la radacina parului. Efectuati un masaj stimulant pentru a activa microcirculatia sangvina si continuati cu pieptanarea obisnuita. Nu clatiti.

Masaj stimulant: 1- Plasati mainile cu degetele intinse. 2- Efectuati o usoara presiune cu buricele degetelor in miscari circulare pe zone: coronita/tample/ceafa. Sfaturi de aplicare: Se recomanda aplicarea de cel putin 3 ori pe saptamana pentru o durata mínima de 8 saptamani. Testele demonstreaza ca cele mai bune rezultate se obtin dupa 4 luni/16 saptamani. Este recomandata folosirea acestei lotiuni impreuna cu sampoane delicate specifice ca “Bain Preventive” din gama Keen Strok.

PROCAPIL se foloseste sub autorizarea Sederma. Precautii: Evitati contactul cu ochii. Produs capilar de uz extern, nu consumati, nu injectati. Nu  lasati la indemana copiilor.                                      

Keen Strok
6 Produse

Fisa tehnica

Tip de par
Scalp cu probleme

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa