• -19%
  • 19%

Londa Professional Color Tune Express Blonde Toner /07 Natural 60ml

24,10 lei
29,75 lei
Cantitate

Tonerele Blonde Color Tune Express sunt răspunsul perfect pentru rezultate rapide și finale. Puteți obține tonuri reci uimitoare cu ton perfect în mai puțin de 20 de minute. Tehnologia Instant Metal Protection din spatele tonerelor noastre protejează părul de deteriorarea părului cauzata de influenta negativa a metalelor. Neutralizeaza nuantele nedorite si oferă o culoare strălucitoare. Crema-gel ce ingrijeste parul si asigura depozit uniform de culoare. Toate nuantele Express Blonde Color se pot combina intre ele pentru rezultate intense si multidimensionale.

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Londa Professional Blonde Color Tune Express Toner poate fi utilizat ca si:

*Blonde Toning - toner pentru a neutaliza nuantele nedorite si a corecta culorile – timp de actionare pana la 15 minute – se combina cu oxidantul de 1,9% in proportie de amestec 1:2 (60ml toner + 120ml oxidant)

*Base Maker - pentru crea o tranzitie usoara intre radacina naturala si lungimile decolorate prin diverse tehnici – timp de actionare de la 10 la 30 minute - se combina cu oxidantul de 4% in proportie de amestec 1:2 (60ml toner + 120ml oxidant)

Atenție: Citiți cu atenție instrucțiunile de folosire. Produsul poate provoca reacții alergice. Nu utilizați produsul dacă pielea capului prezintă iritații sau zgârieturi. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Respectați instrucțiunile de utilizare. Purtați mănuși de protecție.

18 Produse

Fisa tehnica

Tip de colorare
Londa Professional Toner

Referinte specifice