K18 Peptide Professional Molecular Repair Hair Mask Leave-In Masca reparatoare 150ml

379,00 lei
Cantitate

K18 Peptide™ Professional Mask leave-in, formula unica patentata, ce patrunde si actioneaza mult in straturile interioare ale firului de par comparativ cu produsele de reparare traditionale. Reface parul si il readuce in starea sa originala: sanatos!

Tratament bioactiv, in 2 pasi, ce actioneaza la nivel molecular, astfel parul isi recapata rezistenta, catifelarea, netezimea și miscarea naturala. Masca infuzeaza aminoacizi care refac si reunesc lantul de cheratina care a fost deteriorat, parul fiind vizibil reparat in doar 4 minute. Poate fi utilizat imediat dupa procesele chimice pentru a repara zonele sensibilizate, dar si acasa pentru a mentine rezultatele un timp indelungat.

Ofera rezultate de lunga durata care nu se pierd la spalari repetate.

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Utilizare:

1. Samponati, NU folositi balsam sau masca.

2. Se tamponeaza parul cu prosopul

3. Se incepe prin folosirea unei cantitati mici de K18 Peptide™ si adaugati mai mult daca este necesar in functie de lungime, grosime si de conditia parului.

4. Distribuiti uniform incapand de la varfuri spre radacina, folosind cate o pompa de produs

5. Lasati sa actioneze timp de 4 MINUTE pentru a se activa

6. NU CLATITI

7. Coafati obisnuit

Pentru cele mai bune rezultate, folositi pentru primele 4-6 spalari consecutive, apoi la fiecare 3-4 spalari dupa cum este necesar pentru a mentine rezistenta parului.

K18
11 Produse

Fisa tehnica

Tip de par
Toate tipurile

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa