Keen Strok Color Express Ultra Violet Vopsea Semi-Permanenta Violet 100ml

71,00 lei
Cantitate

Pigmentii de colorare Color Express sunt vopsele de par semi-permanenta, culorile cele mai actuale si intense ale momentului pentru par decolorat. Dureaza de pana la 10 spalari, cu o aplicare usoara si directa. In plus, datorita scurtei perioade de expunere, permite folosirea diferitelor tonuri intr-o singura sesiune. Complex hialuronic ce densifica pigmentii, fara  amoniac si fara peroxid, obtinandu-se culori vibrante si intense. PH-ul acid ajuta la recuperarea parului  dupa decolorarea sau vopseaua traditionala, putand fi folosite pentru a reda culoarea si stralucirea parului, peste vopsele standard. Permite amestecul de diferite tonuri pentru a obtiene culori unice si personalizate.

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Mod de folosire

·        par decolorat: pentru a obtiene rezultatul cel mai bun, aplicati direct pe parul  decolorat in prealabil, uscat sau usor umed. Timp de expunere: intre 15 si 30 de minute depinzand de tonul parului. Clatiti cu apa abundanta si spalati cu sampon delicat.

·        par vopsit: se poate folosi si pentru mentinerea culorii cu unele vopsele de oxidare.  Se recomanda diluarea produsului cu tonul “pastelizer” incolor pentru a valora efectul.

 

Sfaturi de aplicare: pentru a evita surprizele, se recomanda un test de alergie si un test de culoare. Aplicati produsul cu manusi adecvate pe suvitele dorite. Pentru o mai lunga durata a culorii, spalati cu sampon delicat si/sau fara sulfati “Color Shampoo” de KEEN STROK.

 

 

Color Express poate pata ustensilele si imbracamintea. Se recomanda clatirea imediata a acestora dupa folosire.

Keen Strok
20 Produse

Fisa tehnica

Tip de colorare
Keen Strok Color Express Vopsea Semi-Permanenta

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa