• -15%
  • 15%

Londa Professional Set de Ingrijire Sampon Deep Moisture 1L + Tratament Sleek Smoother 750ml + Ulei de Par Velvet Oil 100ml

187,85 lei
221,00 lei
Cantitate

Samponul Deep Moisture hidrateaza parul uscat si degradat lasandu-l moale, ușor de pieptănat și mai strălucitor.

Tratament pentru netezire, hidrateaza de la prima aplicare parul uscat, fragil si rebel, actionand ca o masca intensiva pentru a obtine un par matasos si sanatos. Ingredientele pretioase din care este alcatuit, respectiv ulei de avocado si ulei din germeni de grau, ajuta parul sa-si refaca structura, elasticitatea si stralucirea, prevenind totodata si electrizarea acestuia.

Ulei cu formula usoara, care nu incarca parul, reface structura parului si este ideal pentru orice tip de par,oferind stralucire si suplete. Contine ulei de argan, vitamina E si Pantenol.

In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!

Mod de utilizare:

Aplicati samponul Deep Moisture pe parul umed si masati, apoi clatiri. Repetati daca este necesar. Continuati ingrijirea cu Tratamentul Sleek Smoother, aplicand o cantitate mica de produs, pe parul umed proaspat spalat, lasati sa actioneze  5-10 minute dupa care clatiti. Aplicati 1-2 pompite din Uleiul Velvat Oil in palme si distribuiti pe lungimi si varfuri. Nu clatiti!      

6 Produse

Fisa tehnica

Tip de par
Aspru
Tip de par
Drept
Tip de par
Deteriorat
Tip de par
Indisciplinat
Tip de par
Toate tipurile
Tip de par
Uscat
Tip de par
Vopsit
Tip de par
Par fara luciu

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa