Keen Strok SOS Hair Oil Tratament Regenerare pentru par deteriorat 1fiola x 12ml

21,00 lei
Cantitate

Tratament nutritiv de reparare pentru parul tratat chimic, deteriorat si degradat. Formula concentrata pentru restaurarea fibrei capilare, cu proteina vegetala si acid hialuronic ce hraneste si restaureaza fibra capilara. Parul capata un aspect mai sanatos, hidratat si stralucitor dupa prima utilizare.

In timp real 5 vizitatori in acest moment

Mod de folosire:

·         Pentru intretinere: aplicati peste parul umed cu ajutorul pulverizatorului, acordand speciala atentie parului de la jumatatea lungimii in jos si varfurilor. Masati delicat cu degetele catre varfuri. Lasati sa actioneze 5 minute. Clatiti cu apa calduta. Sfat de aplicare: Amestecati intr-un bol 1 fiola cu 2 parti de apa. Amestecati usor cu o paleta pana se formeaza o crema si aplicati pe par cu o pensula.

·         Mod extra-recuperare pentru par foarte deteriorat: amestecati continutul unei fiole cu 2 parti de “Plexy Mask” sau “Hair Mask” din gama Keen Strok cu ajutorul unei pensule. Aplicati de la radacini spre varfuri. Infasurati intr-un prosop si/sau aplicati caldura timp de 10 minute. Clatiti cu apa calduta.

Keen Strok
70 Produse

Fisa tehnica

Tip de par
Deteriorat
Tip de par
Fragil
Tip de par
Uscat
Tip de par
Vopsit
Tip de par
Aspru

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa