• -24%
  • 24%

Wella Professionals Illumina Color Vopsea Permanenta 10/81 Blond Solar Perlat Cenusiu 60ml

41,04 lei
54,00 lei
In timp real 5 vizitatori in acest moment
Mai mult de 5 produse in stoc!
Cantitate
favorite
0

MICROLIGHT – tehnologia patentata ILLUMINA COLOR protejeaza cuticula astfel incat sa mentina claritatea culorii. Acest lucru permite luminii sa treaca prin firul de par, reflectand din interiorul firului de par toate culorile spectrului. Ofera cu pana la 70% mai multa reflexia a luminii, protectie superioara a parului. Acoperira cu pana la 100% a firelor albe. Culoare uniforma de la radacina pana la varf.

Amestecati intotdeauna vopseaua ILLUMINA COLOR cu oxidant Welloxon Perfect de 6, 9 sau 12%. Proportie recomandata de amestec 1:1 (exemplu: 60g vopsea ILLUMINA COLOR  60g oxidant Welloxon Perfect).

Pentru nuantele ton pe ton sau 1 ton mai inchis: 6% (20 vol.)

Pentru deschidere cu 2-3  tonuri folositi oxidant de 9% (30 vol.)

Pentru deschiderea cu 4-5 tonuri folositi oxidant de 12% (40 vol.)

Clatiti bine cu apa calda apoi folositi samponul Wella Professionals Invigo Brilliance si tratamentul Wella Professionals Invigo Brilliance.

Atentie: Cititi cu atentie instructiunile de folosire. Produsul poate provoca reactii alergice. Nu utilizati produsul daca pielea capului prezinta iritatii sau zgarieturi. A nu se lasa la indemana copiilor. Respectati instructiunile de utilizare. Purtati manusi de protectie.

5 Produse

Fisa tehnica

Tip de colorare
Wella Professionals Illumina Color

Referinte specifice

S-ar putea sa-ti placa